INFORMACION MBI MËNYRËN E DËRGESËS

Menjehere pasi ju keni porositur punonjesit tane do te fillojn te bejne gati porosine tuaj dhe do jua dergojne ne adresen ku ju banoni.

a) Ne TIRANE porosia ju vjen brenda 24 oreve. TRANSPORTI FALAS

b) Ne qytete te tjera vjen brenda 48 oreve. TRANSPORTI 250 LEKE 

SHENIM: Vetem klientet e SHQIPERIS kane mundesi qe te paguajne kesh kur te marrin produktin.